ClickCease
Vulpex Liquid Soap 250 ml

Vulpex Liquid Soap 250 ml

Hier kun je veilig bestellen

Deze webshop voldoet aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops

Onderscheid door kwaliteit

Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Detectiespecialist sinds 1980

Gecertificeerd Minelab distributeur Benelux

Winkels in Hippolytushoef en Alphen aan den Rijn

Artikelcode 9901003
Beschikbaarheid

Op voorraad

Conserveren voor de prof.

VULPEX VLOEIBARE ZEEP

Kaliummethyl cyclohexyl oleaat

Niet-zuur... niet-schuimende... niet-corrosieve... niet-gevaarlijk... kiemdodend

 Vulpex vloeibare zeep is een veilige reiniger voor vrijwel alles van papier tot steen.

Sinds de introductie in 1970 heeft zijn buitengewone veelzijdigheid Vulpex tot een populair en onmisbaar product gemaakt in alle takken van professionele restauratie en conservering van kunstvoorwerpen en historische objecten.

Het is met groot succes gebruikt bij het veilig en controleerbaar reinigen van materialen, variërend van veren, kostuums, leer, tapijten en meubels tot olieverfschilderijen, harnassen, edelmetalen, schelp, marmer en steen.

Vulpex tast vuil, vetten, vette oliën, minerale oliën, wassen en koolwaterstoffen snel en efficiënt aan en elimineert ze. Ook al zit het vuil opmerkelijk vast, VULPEX reinigt goed. Minuscule scheurtjes met vuil zijn onderhevig aan een diep reinigende werking die zelden wordt bereikt met normale commerciële reinigingsmiddelen.

In vergelijking met agressieve, op zuur gebaseerde reinigingsmiddelen is alkalische Vulpex niet schadelijk voor de gezondheid of voor uw spullen. Een laatste spoeling of doekje met schoon water neutraliseert het oppervlak, waardoor er niets achterblijft dat toekomstige conserveringsproblemen kan veroorzaken.

Wanneer de klus een niet-waterig reinigingssysteem vereist (bijvoorbeeld bij het verwijderen van vuil uit leer), kan Vulpex op unieke wijze worden gemengd met minerale spiritus (verfverdunner / white spirit) in plaats van water.

Vulpex wordt geleverd als een dicht concentraat en moet vóór gebruik worden verdund. Voor normale waterige reiniging is één deel Vulpex tot zes of zeven delen koud kraanwater (per volume) voldoende. Er kan meer water worden toegevoegd als de vervuiling licht is. Als spirituszeep wordt één deel Vulpex in tien tot twintig delen oplosmiddel effectief gevonden.

Omdat Vulpex een zeer effectieve onvetter is, moeten de handen worden beschermd tegen het verlies van natuurlijke oliën door het dragen van handschoenen of het daaropvolgende gebruik van een lanoline handcrème. Ogen moeten worden beschermd tegen spatten.

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account