ClickCease
Renaissance Micro-Cristallijne Wax 200 ml

Renaissance Micro-Cristallijne Wax 200 ml

Hier kun je veilig bestellen

Deze webshop voldoet aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops

Onderscheid door kwaliteit

Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Detectiespecialist sinds 1980

Gecertificeerd Minelab distributeur Benelux

Winkels in Hippolytushoef en Alphen aan den Rijn

Artikelcode 9901000
Beschikbaarheid

Op voorraad

Professioneel conserveringsmiddel.

Renaissance Micro-Kristallijne Was zorgt voor een heldere, gelijkmatige en droge bescherming.

Olieachtige oppervlakken trekken stof en vuiligheid aan. Na verloop van tijd drogen geoliede oppervlakken uit en beschermen niet langer tegen invloeden van buitenaf.
Bijenwas blijft kleverig en vettig aanvoelen, en trekt dus ook stof en vuil aan.
Vernis blinkt vaak te hard en ziet er onnatuurlijk uit. Op oneffen oppervlakken heeft het de neiging uit te lopen en te verzamelen in diepere delen, die dan verkleuren.
Renaissance was daarentegen droogt hard en vetvrij op.

Renaissance Was is veelzijdig en kan op praktisch elke oppervlak gebruikt worden. Renaissance was wordt al meer dan 40 jaar door professionele restauratoren en conservatoren gebruikt voor de restauratie en bescherming van kostbare museumstukken. Het wordt gebruikt op hout, metaal, marmer en ander gesteente, hoorn, ivoor, leder, papier etc.

Renaissance Was is pH neutraal en bevat geen zuren, die natuurlijke wassen als bijenwas en carnaubawas wel bevatten en daardoor na verloop van tijd de kostbare oppervlakken van antiquiteiten beschadigen.

Renaissance Was vlekt niet, het druipt of verkleurt niet en wordt niet donkerder. Na droging is het zelfs op wit papier onzichtbaar! Op antiquiteiten laat het zonder polijsten een matte glas achter. Indien gewenst kan na opbrengen een glashelder resultaat verkregen worden door het met een zachte doek op te wrijven.

Renaissance Was heeft een micro-kristallijne structuur die veel fijner is dan die van natuurlijke wassen en daardoor een hogere weerstand heeft tegen vocht. Het geeft hierdoor een hardere, zekere en onzichtbare barrière tegen vertroebeling, corrosie, vingerafdrukken en olie- water- en alcoholvlekken. Het heeft zich ook bewezen tegen verwering van bijvoorbeeld bronzen beelden in de buitenlucht.

Renaissance Was is goedkoop in het gebruik.
Indien op de juiste manier toegepast -in dunne lagen- is Renaissance was uiterst economisch in het gebruik en zijn de kosten vergelijkbaar met gewone wassen.

Renaissance Was is gemakkelijk te verwerken.
Zorg dat de te behandelen oppervlakken schoon en droog zijn. Dan spaarzaam met een zachte doek opbrengen. Hierna kan het oppervlak mat gelaten worden, of gepolijst worden voor een glanzend eindresultaat.

Renaissance Was kan gemakkelijk weer verwijderd worden.
Restaureren vereist een omkeerbare bescherming. Renaissance Was kan daarom gemakkelijk met terpentine weer verwijderd worden.

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account