ClickCease

Top 10 Minelab MANTICORE accessoires

Top 10 Minelab MANTICORE accessoires

Als je ook maar enige interesse hebt in metaaldetectie, heb je ongetwijfeld gehoord over de Minelab MANTICORE. Het is niet zomaar een nieuwe metaaldetector; het is een gamechanger, bekend om zijn innovatieve functies en topprestaties. Maar weet je wat? Het wordt nog beter! Er zijn allerlei accessoires speciaal gemaakt om de al indrukwekkende mogelijkheden van de MANTICORE te verbeteren. In deze blog gaan we deze accessoires verder uitlichten. Of je nu als amateur zoekt of het professioneel doet, deze extra's gaan je helpen het meeste uit jouw Minelab MANTICORE te halen. Laten we kijken hoe deze accessoires je zoektocht naar een hoger niveau kunnen tillen! 

 

1#  

 

De M15 zoekschijf:  

 

Diep met de MANTICORE! 

Prijs: € 419,-  

Deze M15 zoekschijf is niet zomaar een toevoeging; het vergroot de detectiediepte waardoor het een perfecte aanvulling is voor een serieuze Detectorist zoals jij! Denk aan diepe vondsten die normaal net buiten bereik zijn. Tevens is deze grote MANTICORE zoekschijf ook perfect inzetbaar op schone, uitgestrekte grond. Je kunt in een kortere tijd meer m2 afzoeken dan met een kleinere zoekschijf zoals de M11 of M8.  

2# 

De M8 zoekschijf:  

 

Een compacte en super nauwkeurige zoekschijf. 

Prijs: € 299,-  

Wanneer je gaat voor snelheid en nauwkeurigheid is deze super lichte zoekschijf de beste keuze voor jou. Het verhoogt de nauwkeurigheid van de MANTICORE waardoor je niets mist! 

3# 

Extra stelen:  

Snel en gemakkelijk van zoekschijf wisselen. 

Handige tip: Koop deze extra stelen voor je MANTICORE en verander van zoekschijf in een handomdraai! Ze besparen je tijd in het veld waardoor er meer tijd overblijft om te zoeken.  

#4 

Minelab waterdichte hoofdtelefoon: 

Speciaal voor de waterzoeker! 

Prijs € 179,50 

Waarom deze hoofdtelefoon een aanrader is? Als je met jouw Minelab MANTICORE onderwater wil gaan zoeken is deze hoofdtelefoon een must! Deze hoofdtelefoon zorgt ervoor dat je helder geluid krijgt, zelfs wanneer je op een diepte van 5 meter zoekt. 

#5 

WM09 audio module:  

Draadloze audio zoals jij het wil! 

Prijs: € 189,- 

Het voordeel? Geniet van de vrijheid om elke bekabelde hoofdtelefoon te gebruiken zonder verbonden te zijn met je detector. Deze module geeft je de flexibiliteit om je favoriete audio-setup te kiezen terwijl de snoeren naar de detector toe uit de buurt blijven. 

#6  

PRO-FIND40 pinpointer:  

De beste vriend van een Detectorist!  

Prijs: € 169,- 

Het voordeel? Het is misschien geen exclusief accessoire voor de MANTICORE, maar het is de perfecte match. Met meer diepte en functies zoals een snelle her-kalibratie, anti-verliesalarm en waterdichtheid, is het de ultieme metgezel om die moeilijk te vinden vondsten te lokaliseren.  

#7  

RNB ACCUPACK:  

Houd het zoeken gaande! 

Prijs: € 69,- 

Waarom je dit accupack nodig hebt? Laat een lege accu je zoekdag niet vroegtijdig afbreken. Dit betaalbare accupack verlengt de tijd die je kunt zoeken met jouw MANTICORE, zodat je meer tijd hebt om die ene topvondst te vinden! 

 

#8 

Searcher metaaldetector rugzak:  

Draag je uitrusting in stijl!  

Prijs: € 95,- 

Waarom het een must-have is? Deze rugzak is een ideaal voor Detectoristen. Het past perfect bij je Minelab MANICORE en al zijn accessoires, waardoor het vervoeren van je uitrusting een fluitje van een cent is. Bovendien is deze tas ontworpen om alles georganiseerd te houden - geen gedoe meer met het doorzoeken van een rommelige tas! 

#9  

Bedieningsunit beschermhoes:  

Extra bescherming voor je MANTICORE! 

Prijs: € 22,-  

Waarom het essentieel is? Natuurlijk kan de MANTICORE een stootje hebben, maar deze hoes voegt een extra laag bescherming toe. Het draait allemaal om het in topconditie houden van je uitrusting voor de lange termijn! 

#10  

Screen protector:  

Bescherm je kostbare display! 

Prijs: € 13,95 

Slim kopen: houdt het scherm van jouw MANTICORE zo goed als nieuw. Deze beschermers zijn een kleine investering om jouw scherm helder en schadevrij te houden.

 

Elk accessoire waar we het hier over hebben gehad is niet zomaar een leuke toevoeging; het is een serieuze toevoeging voor jouw ervaring met de Minelab MANTICORE. Van de extra batterijduur die ervoor zorgt dat je langer kunt zoeken tot de beschermende uitrusting die je metaaldetector in topconditie houdt, en de zoekschijven die dieper detecteren en vondsten met ongelooflijke precisie kunnen vinden, deze toevoegingen zijn essentieel! Ze zijn de geheime ingrediënten die je Minelab MANTICORE omvormen van alleen maar een metaaldetector tot een heuse krachtpatser. Dus, bereid je voor en ontdek de volledige mogelijkheden van jouw Minelab MANTICORE met deze onmisbare accessoires. 

Aanbevolen accessoires