ClickCease

Starten met zoeken?

Starten met zoeken?

Past de detector bij je?

Als allereerst gaan we kijken of de detector bij je past, met deze vraag bedoel ik eigenlijk of deze detector in jouw plaatje past. Is de detector het juiste formaat en hoe zwaar is de detector? Dit is een hele belangrijke aangezien je als je met de detector wilt gaan zoeken, je hem altijd vast moet houden en ‘m overal mee naar toe gaat nemen. Ook speelt uiterlijk en het aantal opties een zeer grote rol in het aanschaffen van een detector. Het verschilt namelijk heel erg per persoon, de ene vindt een hypermodern led-screen met veel opties prettig,  de ander een analoge detector met zo weinig mogelijk toeters en bellen.

 

Is het geschikt voor je einddoel

Het is natuurlijk heel belangrijk dat je een detector koopt die ook daadwerkelijk geschikt is voor wat je ermee van plan bent.  
Als jij bijvoorbeeld graag op het zoute strand wil gaan zoeken moet je een detector kiezen die daar geschikt voor is. Op dat moment vallen er al heel veel detectors af en wordt de keuze eenvoudiger. Ook wil je misschien wel in- of zelfs onder water gaan zoeken, belangrijk om over na te denken voordat je tot een koop overgaat, je kunt je geld natuurlijk maar één keer uitgeven!   

 

Garantie en service

Garantie en service zijn natuurlijk heel belangrijk bij de aanschaf van een detector. 
Een ‘’ongeluk’’ kan ik een klein hoekje zitten, dat is ook het geval bij het gebruiken van een metaaldetector. Stel er gaat iets kapot aan je detector dan is het natuurlijk super handig als u de detector zonder gedoe naar ons kunt opsturen zodat wij zorg kunnen dragen voor het herstel hiervan!