ClickCease

Spectaculaire Ovename!

Spectaculaire Ovename!

Beste mensen, Er gaat wat veranderen in het westen van Nederland. Met Joop Zwetsloot van Zuid Holland Metaaldetectors hebben we een akkoord bereikt over de overnamen van Zuid Holland Metaaldetectors. Omdat er vertraging is ontstaan bij de aannemer en installateur die zorg dragen voor de af- en inbouw, zullen we de eerste weken wat moeten improviseren. We verwachten eind juni echter helemaal klaar te zijn met de inrichting van ons nieuwe bedrijf en heten u alvast van harte welkom!

Met ingang van 1 juni zetten wij Zuid Holland Metaaldetectors voort als volwaardig en zelfstandig onderdeel van Detectiespecialist D.J. Laan aan de
J. Keplerweg 8 R in Alphen aan den Rijn

Het in Zoeterwoude gevoerde assortiment wordt onveranderd doorgevoerd in onze vestiging in Alphen aan den Rijn.

Rob Ousen

Rob Ousen, bekend bij velen van o.a. de XP DEUS, Minelab EQUINOX en Minelab CTX 3030 cursusdagen is recent bij ons in dienst getreden en wordt het gezicht van de zaak in Alphen aan den Rijn. Zelf zullen we ook regelmatig aanwezig zijn om iedereen vlot en tot volle tevredenheid van dienst te kunnen zijn.
Ter gelegenheid van de opening van Alphen aan den Rijn gaan er diverse acties van start. U leest er alles over in de eerstvolgende nieuwsbrief en op de Facebook en Instagram pagina van Zuid-Holland Metaaldetectors.

Melchior Ladee

In Hippolytushoef treedt met ingang van 1 juni a.s. Melchior Ladee, die al enige tijd part time bij ons in dienst is, full time in dienst.
Hiermee is ons team op volle sterkte en zien wij de toekomst met veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet!

We hebben er enorm veel zin in en hopen jullie, zodra dat veilig kan, weer te treffen in Hippolytushoef, Alphen aan den Rijn of op één of ander Detector evenement in den lande.

Met vriendelijke groet,

Team Detectiespecialist D.J. Laan