ClickCease

Minelab GO-FIND Serie

Minelab GO-FIND Serie

Beginnen met een metaaldetector

Ben je een leek in metaaldetectie en zou je graag willen beginnen met deze mooie hobby? In deze blog leg ik wat uit over de GO-FIND serie van Minelab, een topmerk op het gebied van metaaldetectie. De veelzijdige series en modellen zijn geschikt voor zowel een beginnende, als professionele zoeker. De metaaldetectors van Minelab zijn erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen.

Jong en oud

De GO-FIND modellen van Minelab zijn met name gericht op de startende zoeker. Ze zijn makkelijk te bedienen, zijn snel in te stellen en kunnen eenvoudig in elkaar geklapt worden. De GO-FIND is erg geschikt voor gezinnen die naar het strand of op vakantie gaan. Omdat deze metaaldetectors zo compact zijn, kunnen ze makkelijk meegenomen worden.

Voorkeur

De voorkeur voor iedereen die een metaaldetector zou willen kopen is anders. Ga voor jezelf goed na wat je met een metaaldetector zou willen. Maak bijvoorbeeld een lijstje zodat je weet wat de metaaldetector moet kunnen. Wanneer je met een metaaldetector het water in wil gaan, zal deze waterdicht moeten zijn. Ga je graag op reis? Dan is het verstandig om een lichte en compacte metaaldetector mee te nemen. Wanneer je niet precies weet wat je op dit moment zou willen, kun je het beste contact opnemen met een dealer voor het beste advies.

De verschillende modellen

De GO-FIND serie bestaat uit 4 verschillende modellen: de GO-FIND 11, 22, 44 en 66. De GO-FIND 11 is voor de jongste zoeker ideaal om mee te starten. Deze detector heeft 2 zoekprogramma's en 1 toonhoogte. De GO-FIND 22 heeft ook 2 zoekprogramma's, maar 2 verschillende toonhoogtes. De GO-FIND 44 heeft 3 verschillende zoekprogramma's en maar liefst 3 verschillende toonhoogtes. De GO-FIND 66 is de absolute top met 4 verschillende zoekprogramma's en 4 verschillende toonhoogtes. Zowel de 44 als de 66 hebben een ingebouwde pinpointer.

Handige app

De Minelab GO-FIND serie beschikt ook over een handige app, welke alleen gebruikt kan worden met de GO-FIND 44 en 66. In deze app is het mogelijk om de tonen aan te passen van de vondsten naar andere geluiden die in de app beschikbaar worden gesteld. Ook kun je met deze app de locatie registreren waar je iets gevonden hebt, zodat je later de plek weer makkelijk terug kan vinden. De app beschikt ook over een muziekspeler, wat afgespeeld kan worden tijdens het zoeken. Al met al een zeer handige app!

Aanbevolen accessoires