ClickCease

BLU3 NOMAD

BLU3 NOMAD
De BLU3 Nomad, tot 9 meter onder water!
Wat een machine! 
Wanneer je de BLU3 Nomad veilig en op de juiste manier gebruikt is het een prachtig apparaat.
Dat 9 meter onderwater heel belangrijke wetenswaardigheden en de daar bijhorende handelingen met zich mee brengt is bij ons bekend en hier adviseren wij je dan ook graag over.
Maar als we die kennis en handelingen nu even daar laten en kijken naar de mooie dingen die een BLU3 Nomad met zich meebrengt;
Je kunt nu heerlijk rustig op een paar meter diepte zoeken met jouw detector, het apparaat en het bijhorende geluid zijn immers meters bij je vandaan.
En je kunt nu net wel die mooie zonnebril van bijvoorbeeld 6 meter diepte opduiken.
Maar natuurlijk zijn er ook andere bezigheden, wat denk je van bijvoorbeeld onderwater fotografie of onderhoud aan jouw boot of steiger?
De BLU3 Nomad heeft een mooie robuuste bouw waar de degelijkheid vanaf straalt.
Voorzien van een extra lange snorkel zodat je je niet druk hoeft te maken of hij misschien toch wat water zou pakken met een wat ruiger wateroppervlak. 
Tevens komt de duikvlag nu extra hoog boven het wateroppervlakte uit, extra veilig dus!
Er wordt een fel gele waterdichte opbergzak meegeleverd, ideaal om bijvoorbeeld je telefoon en autosleutel veilig en droog in op te bergen tijdens het gebruik van de BLU3 Nomad.
Deze zak kun je na het dichtdraaien opblazen tot een goed opvallende boei, je bent zo extra goed zichtbaar voor omstanders/watersporters. 
Na het opladen van de accu kun je met de BLU3 Nomad ongeveer een uur onder water wat natuurlijk prachtig is. Het onderwaterleven is erg mooi om te zien en je kunt nu nieuwe plekken ontdekken waar je eerder geen idee van had en onbereikbaar waren. 
De rust ervaren van het onderwater zijn of juist de spanning van het ontdekken van allerlei nieuwe dingen.
Ik ben van mening dat het voor vele van ons een uitstekende aanvulling kan zijn om het zoekgebied met een metaaldetector te vergroten.
Vanuit eigen ervaring hebben we een aantal tips en dringende adviezen welke we graag met je delen zodat je op een veilige manier met de BLU3 Nomad het water in kunt gaan.
Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier!
Gerelateerde producten