ClickCease

40-Jarig jubileum en COVID-19

40-Jarig jubileum en COVID-19

Een bijzonder jubileumjaar

Het jaar 2020 zal bij Detectiespecialist D.J. Laan de geschiedenis in gaan als een wel heel bijzonder 40-jarig jubileum jaar. Nadat we het er langdurig en uitvoerig over gehad hebben, is er samen met onze reclame vrouw Hayke Burghout een plan gemaakt. Het logo werd ontworpen, het drukwerk en de stickers werden besteld. Duizenden jubileum flyers werden via “De Detector Magazine” en “The Coinhunter Magazine” verspreid, in onze winkel meegegeven en toegevoegd aan online bestellingen. Duizend jubileum T-shirts werden besteld en voorzien van een Minelab logo, het Multi-IQ logo en ons nieuwe jubileum logo. Deze werden meegegeven aan klanten bij ons in de winkel en bij veel online bestellingen. Inmiddels zijn we door onze kleinere maten heen en kunnen we momenteel alleen T-shirts vanaf maat L meegeven.

Lockdown en Corona maatregelen

Aanvankelijk zouden we tijdens onze DJLAAN.NL DETECTIEDAG op 14 maart in Slochteren alle deelnemers voorzien van een T-shirt. Helaas hebben we een week voordat de lockdown door de overheid aangekondigd werd besloten het evenement af te lassen. Onze jubileum DJLAAN.NL DETECTIEDAG werd vervolgens verplaatst naar 7 november en gelukkig gingen bijna alle ingeschreven deelnemers hiermee akkoord.
In de loop van de zomer en herfst werd het opnieuw spannend en besloten we de groep op te splitsen in 2x 125 deelnemers op zowel zaterdag 7 als zondag 8 november. Ook deze dagen konden niet op een voor ons verantwoorde manier doorgaan. We hebben alle 250 ingeschreven deelnemers gemaild, waarvan slechts één persoon zijn inschrijfgeld terug heeft gevraagd. Iedereen schuift verder door naar 2021, het jaar dat we elkaar hopelijk weer gezond, spontaan en enthousiast kunnen begroeten!

Jubileum feest

Elke maand verscheen er een prijsvraag op onze website, dat ook door middel van nieuwsbrieven wereldkundig werd gemaakt. In januari is de trekking gepland en worden 40 prijswinnaars uitgenodigd om met ons een jubileum feestje te vieren in combinatie met een kleine zoekwedstrijd.
We hebben een prachtige locatie gevonden om ons jubileum feest te vieren samen met de prijswinnaars en een aantal extra genodigden. Overleg is gevoerd met de horeca en alles was inmiddels geregeld. We hadden er onwijs veel zin in… maar het gaat door! Naast dat wij hier ontzettend enthousiast van worden, hebben onze 40 prijswinnaar hier natuurlijk ook 100% recht op. Vanaf begin december kunnen de antwoorden via een online formulier ingeleverd worden. Begin januari is de prijsuitreiking, wat in een goed vat zit verzuurt niet!

Detector hobby

Verder hebben de maatregelen als gevolg van COVID-19 / Corona een aantal mensen doen besluiten om van start te gaan met de “detector hobby”. Het is heel leuk en bijzonder om van mensen te horen dat het idee om ooit een metaaldetector aan te schaffen al jaren, soms zelfs tientallen jaren, door het hoofd doolde. Wij waren erg blij dat we juist toen de eerste Corona gevolgen van zich lieten horen, wij klanten konden voorzien van de nieuwe Multi-IQ Minelab VANQUISH. Want, hoe leuk is het om, als je uiteindelijk van start gaat, dan ook meteen goed van start te gaan met een kwaliteitsproduct!

Anderen die reeds bevangen waren door het detector virus hebben de overstap gemaakt naar een andere, meer professionele metaaldetector. Uit eten gaan, volleyballen en zelfs de schouwburg bezoeken werd namelijk steeds lastiger en minder leuk. Heerlijk met de detector over akkers of stranden struinen blijkt een goede manier om het hoofd even leeg te maken, niet geheel onbelangrijk in deze bizarre Corona tijd!

Aanbevolen accessoires