ClickCease

Metaaldetectors

Winkelen per

Sinds 1980 is ons bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van metaaldetectors. We leveren een professioneel assortiment A-merk metaaldetectors uit voorraad.
Online bestellingen worden dagelijks verzonden en in onze winkel hebben we altijd een divers assortiment metaaldetectors staan die u (binnen) kunt testen, vasthouden en bekijken. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over het kopen van een metaaldetector. 

Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
 1. Minelab GO-FIND 11
  Rating:
  0%
  € 119,00
 2. Minelab GO-FIND 22
  Rating:
  0%
  € 169,00
 3. Nokta Makro PULSE DIVE
  Rating:
  0%
  € 199,95
 4. Quest Scuba Tector
  Rating:
  0%
  € 199,00
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina

Metaaldetectors


Metaaldetector kopen?
Groot assortiment A-merk metaaldetectors uit voorraad leverbaar!

Detectiespecialist D.J. Laan is sinds 1980 gespecialiseerd in metaaldetectors en accessoires.
We bieden een groot assortiment metaaldetectors aan welke wij uit voorraad leveren. Ons assortiment begint bij metaaldetectors voor starters en gaat door tot professionele metaaldetectors. Ook voor goud detectors kunt u uitstekend bij ons terecht!
Detectiespecialist D.J. Laan is Minelab importeur voor de BeNeLux. Naast Minelab metaaldetectors verkopen wij ook metaaldetectors van de volgende merken; XP, Fisher, C.Scope, Golden Mask , Garrett, Tesoro, Viking en Secon.
Naast metaaldetectors hebben wij een enorm assortiment accessoires uit voorraad leverbaar. Accessoires welke wij o.a. in ons assortiment hebben zijn; pinpointers, zoekschijven, tumblers, hoofdtelefoons, tassen en vondstentassen, goudpannen, beschermhoezen, scheppen en ga zo maar door.


Metaaldetector online kopen of bezoek onze metaaldetector winkel!

U kunt uw metaaldetector online bestellen via onze webshop. Onze webshop is zeer uitgebreid en van allerlei gemakken voorzien. Zo kunt u voor punten sparen (korting sparen), een account aanmaken, uw orderhistorie zien, chatten wanneer er vragen zijn, etc. Betalen via onze webshop kan op diverse manieren; iDEAL, overboeking, Bancontact (België), creditcards, AfterPay, PayPal en Santander; betalen in termijnen. Bestellingen vanaf € 100,- worden kosteloos verzonden binnen Nederland.
Naast online bestellen hebben wij ook een fysieke metaaldetector winkel waar u van harte welkom bent. Een prachtige winkel vol met metaaldetectors en accessoires waar wij u graag een demonstratie geven! Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een metaaldetector en/of toebehoren. Advies geven wij in onze winkel maar kan natuurlijk ook gegeven worden via de telefoon, per e-mail, etc.

 

Minelab Multi-IQ metaaldetectors

Multi-IQ betekent dat de detector gelijktijdig op meerdere frequenties zoekt.
Terwijl andere metaaldetectors op één frequentie tegelijk werken (bijvoorbeeld op 6,5 of 12 kHz), biedt Minelab de VANQUISH en EQUINOX standaard aan met Multi-IQ technologie waarmee de VANQUISH en EQUINOX voortdurend op meerdere frequenties zoekt tussen de 5 en de 40 kHz.
Metaaldetectors die op een lage frequentie (<8 kHz) werken zijn gevoeliger voor grotere objecten en hoog geleidende metaalsoorten zoals koper, aluminium en (groot) zilver.
Metaaldetectors die daarentegen op een hoge frequentie (>18 kHz) werken zijn gevoelig voor zeer kleine objecten zoals zeer dunne muntjes en kettinggoud.
Het grote voordeel van de Multi-IQ technologie van de VANQUISH en EQUINOX is dus dat de detector zowel voor hoog geleidende objecten als voor laag geleidende objecten zeer gevoelig is.
Een ander groot voordeel van deze Multi-IQ technologie is dat de detector uitermate geschikt is om te worden ingezet op zwaar gemineraliseerde grondsoorten, op het natte zoute strand en zelfs in het zoute zeewater.
Nooit eerder kwam een serie metaaldetectors in deze prijsklasse van de VANQUISH op de markt voorzien van zo’n geavanceerde technologie!

Klik hier voor meer info over Minelab Multi-IQ en een overzicht van de Minelab metaaldetectors welke voorzien zijn van deze revolutionaire technologie!

 

Metaaldetector accessoires en onderdelen

Wanneer u op zoek bent naar accessoires en/of onderdelen voor uw metaaldetector bent u bij ons aan het juiste adres. Detectiespecialist D.J. Laan heeft een groot assortiment accessoires en onderdelen uit voorraad leverbaar. Denk hierbij aan pinpointers, zoekschijven, hoofdtelefoons, detectortassenvondstentassen, beschermhoezen, scheppen, tumblers, goudpannen, schroefsets, rubbers, etc. etc.