ClickCease

Goud metaaldetectors

Winkelen per

De beste metaaldetector voor goud

Als u optimale prestaties verwacht bij het zoeken naar goudnuggets of kleine gouden sieraden, kiest u bij ons voor de beste metaaldetector voor goud. We hebben zeer goed presterende Pulse-Inductie-detectors, zoals de Minelab GPX, SDC en GPZ. Ook voor het kleinere budget hebben we bij Detectiespecialist D.J. Laan in Hippolytushoef mooie aanbiedingen. Het is goed om vooraf een idee te hebben naar welke voorwerpen u het liefst op zoek gaat. Zo zijn er voor het zoeken naar goud bepaalde specificaties en technieken belangrijk.

Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
 1. Minelab EQUINOX 800 met gratis GO-FIND 11 (neem een vriend of familielid mee op je zoektocht!)
  Rating:
  92%
  € 999,00
 2. -10%
  Minelab SDC 2300 (showroom model)
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 3.149,00 Normale prijs € 3.499,00
 3. Minelab SDC 2300 LI ION
  Rating:
  0%
  € 3.749,00
 4. XP DĒUS II met 11" schijf
  Rating:
  93%
  € 1.299,00
 5. XP DĒUS II met 9" schijf
  Rating:
  0%
  € 1.299,00
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina

Goede metaaldetectors

Welke metaaldetectors hebben zo’n Pulse-Inductie-functie en wat is dit precies? Pulse-inductie is een technologie die snel en nauwkeurig kan analyseren waar er zich goudsignalen in de grond bevinden. Lang niet alle metaaldetectors zijn met zo’n PI-functie uitgerust. De drie beste goudmetaaldetectors, die wij in ons assortiment hebben én uitgerust zijn met deze functie, zijn;

 • Minelab GPX
 • Minelab SDC
 • Minelab GPZ

Wij zijn erkend importeur van Minelab in de Benelux. In deze categorie vallen modellen in de prijsklassen van € 3499,- tot en met € 8899,-. Uiteraard hebben wij ook enkele andere goede metaaldetectors voor het zoeken naar goud, die in een lagere prijsklasse vallen. Hier praten we over prijzen uiteenlopend van € 699,- tot en met € 1199,-. Dit zijn hoofdzakelijk metaaldetectors van A-merken als XP Deus en eveneens Minelab.

Meer weten over goud metaaldetectors?

Ontvangt u liever meer informatie over de beste metaaldetectors voor het zoeken naar goud? Of wilt u zich door ons laten informeren over een specifiek model of accessoires? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 227-593286 of te e-mailen naar info@djlaan.nl. Uiteraard is een bezoek aan onze winkel in Hippolytushoef ook mogelijk.

Ook interessant:

Metaaldetectorwinkel | Deus-metaaldetector | Metaaldetectoruitrusting