ClickCease

De beste metaaldetector voor goud

Als u optimale prestaties verwacht bij het zoeken naar goudnuggets of kleine gouden sieraden, kiest u bij ons voor de beste metaaldetector voor goud. We hebben zeer goed presterende Pulse-Inductie-detectors, zoals de Minelab GPX, SDC en GPZ. Ook voor het kleinere budget hebben we bij Detectiespecialist D.J. Laan in Hippolytushoef en Alphen aan den Rijn mooie aanbiedingen. Het is goed om vooraf een idee te hebben naar welke voorwerpen u het liefst op zoek gaat. Zo zijn er voor het zoeken naar goud bepaalde specificaties en technieken belangrijk.

sort-descending
Minelab EQUINOX 800
Multi-IQ technologie
Waterdicht tot 3 meter
Incl. draadloze koptelefoon
€ 1.099,00
Minelab EQUINOX 900
AANBIEDING
€ 1.249,00
Minelab MANTICORE
AANBIEDING
€ 1.999,00
XP DĒUS II samenstellen
Draadloos
Waterdicht tot 20 meter
Super compact
€ 1.299,00
XP DĒUS II WS6 Master
Draadloos
Voordelige optie
Super compact
€ 899,00

5 Items

Goede metaaldetectors

Welke metaaldetectors hebben zo’n Pulse-Inductie-functie en wat is dit precies? Pulse-inductie is een technologie die snel en nauwkeurig kan analyseren waar er zich goudsignalen in de grond bevinden. Lang niet alle metaaldetectors zijn met zo’n PI-functie uitgerust. De drie beste goudmetaaldetectors, die wij in ons assortiment hebben én uitgerust zijn met deze functie, zijn;

  • Minelab GPX
  • Minelab SDC
  • Minelab GPZ

In deze categorie vallen modellen in de prijsklassen van € 3499,- tot en met € 8899,-. Uiteraard hebben wij ook enkele andere goede metaaldetectors voor het zoeken naar goud, die in een lagere prijsklasse vallen. Hier praten we over prijzen uiteenlopend van € 699,- tot en met € 1199,-. Dit zijn hoofdzakelijk metaaldetectors van A-merken als XP Deus en eveneens Minelab.

Meer weten over goud metaaldetectors?

Ontvangt u liever meer informatie over de beste metaaldetectors voor het zoeken naar goud? Of wilt u zich door ons laten informeren over een specifiek model of accessoires? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 227-593286 of te e-mailen naar info@djlaan.nl. Uiteraard is een bezoek aan onze winkel in Hippolytushoef ook mogelijk.

Ook interessant:

Metaaldetectorwinkel | Deus-metaaldetector | Metaaldetectoruitrusting