ClickCease

Metaaldetector voor professionals

 • Ruim aanbod detectors
 • Ook gouddetectors
 • Bieden ook occasions

Een metaaldetector voor professionals koopt u bij Zuid Holland Metaaldetectors. Oefent u een archeologisch beroep uit of bent u een andere diepzoeker in land of water? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft, van professionele metaaldetectors tot de beste uitrusting en accessoires. In ons assortiment verkopen we de metaaldetector voor professionals die u nodig heeft voor uw beroep!

Ga naar de webshop

Wat is de metaaldetector voor professionals?

Bij Zuid Holland Metaaldetectors verkopen we metaaldetectors van alle formaten en merken. Zo hebben we bijvoorbeeld van Garrett metaaldetectors voor starters, maar ook voor professionals. Deze laatste heeft meer specificaties en een betere frequentie, waardoor u beter objecten kunt opsporen die bijvoorbeeld dieper liggen. Ook zijn deze metaaldetectors waterdicht, waardoor het mogelijk is om zowel in het water als op het land metaal op te sporen. Als u op zoek bent naar een metaaldetector met PRO zoekstanden zoals speciale audio en uitgebreide voorwerpidentificatie, kan de specialist in metaaldetectors u hier ook mee verblijden. Ons scala is zo breed, dat er gegarandeerd een metaaldetector voor professionals tussen zit die u zoekt.


 1. Minelab Guide Arm GA 10
  Minelab Guide Arm GA 10
  Rating:
  0%
  € 72,50
 2. XP expeditie koffer Peli
  XP expeditie koffer Peli
  Rating:
  0%
  € 435,00
 3. XP anti verlies koord
  XP anti verlies koord
  Rating:
  0%
  € 13,95
 4. Skytronic hoofdtelefoon
  Skytronic hoofdtelefoon
  Rating:
  0%
  € 19,75

Items 11 tot 15 van 25 totaal


Bestel een detector en zoek in water en land

Bent u net begonnen met werken als archeoloog? Een goede metaaldetector voor professionals is het eerste wat u nodig heeft. Hiernaast kunt u ook verschillende accessoires en onderdelen kopen voor bij uw detector. Begin uw zoektocht nu met onze producten! Bestel ze in de webshop en laat ze bij u thuisbezorgen. U kunt ook uw oude detector bij ons inruilen voor een nieuwe. Als u vragen heeft over onze producten, kunt u contact met ons opnemen via 06-11807694 of mailen naar info@zuidhollandmetaaldetectors.nl.