ClickCease
24 uurslevering
Veilige betaalomgeving
Gratis verzending vanaf €75,-

Deus-metaaldetector

Als we het hebben over goede kwalitatieve metaaldetectors, komen we al snel uit bij de Deus-metaaldetector. De XP Deus-metaaldetector is zowel voor beginners als gevorderden gemakkelijk te bedienen. De XP Deus-modellen worden gezien als echte allrounders, door de vele mogelijkheden die deze metaaldetectors bieden. Wij hebben in Hippolytushoef een groot en uiteenlopend assortiment dat onder andere de Deus-metaaldetector bevat. Komt u er niet uit? Laat ons u adviseren!

Bent u ook nieuwsgierig naar ons grote assortiment

Bekijk onze webshop!

 

XP Deus-metaaldetector: de alleskunner in ons assortiment

Als u een professionele metaaldetector wilt kopen, dan hoeft u niet verder te zoeken! De XP Deus is op elk vlak vooruitstrevend. Zowel de zoekschijf, bedieningskast als hoofdtelefoon zijn volledig draadloos. Daarnaast is de XP Deus-metaaldetector extreem licht. Wat deze metaaldetector ook uniek maakt, is het Nederlandse hoofdmenu. Dit alles zorgt ervoor dat het apparaat zeer gebruiksvriendelijk is en erg fijn om mee te werken. U kunt eventueel een extra schijf aan deze detector koppelen om de vindbaarheid van voorwerpen te vergroten. Daarnaast kunt u nauwkeuriger weken door de reactiesnelheid in te stellen.

Ontdek ons assortiment

Naast de Deus-metaaldetector van XP verkopen we uiteraard andere uitstekende modellen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een onderwatermetaaldetector waarmee u onder water kunt zoeken. Daarnaast bieden we u speciale metaaldetectors voor goud aan. Weet u niet welke detector geschikt is voor uw toepassing? Wij helpen u graag.

metaaldetector in weiland metaaldetector onder water

Neem contact met ons op voor meer informatie

Onder vrijwel alle gebruikersgroepen is deze XP Deus-metaaldetector erg gewild. Ook vele professionele archeologen werken maar al te graag met dit lichtgewicht van XP Deus. Heeft u interesse in onze metaaldetector, maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 227-593286 of stuur een e-mail naar info@djlaan.nl. Ook voor interessante boeken kunt u terecht bij Detectiespecialist D.J. Laan in Hippolytushoef!