ClickCease
24 uurslevering
Specialist sinds 1980
Gratis verzending vanaf €75,-

Deus-metaaldetector

Als we het hebben over goede kwalitatieve metaaldetectors, komen we al snel uit bij de Deus-metaaldetectors. De XP Deus-metaaldetectors zijn voor zowel beginners, gevorderden als professionals gemakkelijk te bedienen. De XP Deus-modellen worden gezien als echte allrounders, door de vele mogelijkheden die deze metaaldetectors bieden. Wij hebben in Hippolytushoef een groot en uiteenlopend assortiment aan Deus-metaaldetectors. Komt u er niet uit? Laat u door ons adviseren!

Bent u ook nieuwsgierig naar ons grote assortiment

Bekijk onze webshop!

XP Deus-metaaldetector, de alleskunner in ons assortiment

Als we het hebben over een revolutionaire metaaldetector, dan hoeft u niet verder te zoeken! De XP Deus is op elk vlak vooruitstrevend. Dit komt voornamelijk door de techniek van deze metaaldetector. Zowel de zoekschijf, bedieningskast als hoofdtelefoon zijn volledig draadloos. Daarnaast is de XP Deus-metaaldetector extreem licht. Wat deze metaaldetector ook uniek maakt, is het Nederlandse hoofdmenu. Dit alles zorgt ervoor dat het apparaat zeer gebruiksvriendelijk is en erg fijn om mee te werken.

XP Deus kopen?

Bent u nog niet overtuigd geraakt om de XP Deus te kopen? Lees dan nog even verder! Om de vindbaarheid van voorwerpen te vergroten, kunt u ook gemakkelijk een extra schijf aan deze metaaldetector koppelen. Door middel van een instelbare reactiesnelheid kunt u met deze revolutionaire metaaldetector ook veel nauwkeuriger te werk gaan. Hoe hoger u de reactiesnelheid instelt, des te makkelijker is het voor de XP Deus om naast elkaar liggende objecten op te sporen.

metaaldetector in weiland metaaldetector onder water

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Onder vrijwel alle gebruikersgroepen is deze XP Deus-metaaldetector erg gewild, het is een echte allrounder. Ook vele professionele archeologen werken maar al te graag met dit lichtgewicht van XP Deus. Heeft u interesse in onze metaaldetector, maar wilt u liever nog meer informatie? Wacht niet langer en neem contact met ons op via +31 (0) 227-593286 of stuur een e-mail naar info@djlaan.nl. Ook voor interessante boeken kunt u terecht bij Detectiespecialist D.J. Laan in Hippolytushoef!

Ook interessant: