ClickCease
BLU3 Nomad Mini

BLU3 Nomad Mini

Aanpasbare opties:

Hier kun je veilig bestellen

Deze webshop voldoet aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops

Onderscheid door kwaliteit

Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Detectiespecialist sinds 1980

Gecertificeerd Minelab distributeur Benelux

Winkels in Hippolytushoef en Alphen aan den Rijn

Artikelcode: 9303001
Beschikbaarheid

Op voorraad

Belangrijkste kenmerken: 
- Lichtgewicht en draagbaar
- Minisysteem is ca. 1/3 van het gewicht van traditionele duikuitrusting, waardoor het gemakkelijk overal in de wereld te vervoeren en te gebruiken is.
- DiveBoost™ Kit: de DiveBoost Kit is een add-on accessoire voor het Nomad Mini-duiksysteem waarmee het mogelijk is om twee batterijen aan te sluiten en tot 5 meter te duiken.
- Draagbaarheid: vergelijkbaar met Nemo, onze Nomad Mini-divesysteem is ultra draagbaar!
- Drijfopties: Kies tussen een dry bag float (inbegrepen) of drijfbuis (accessoire) voor extra drijfvermogen en zichtbaarheid.

Basiskenmerken:

- Nomad Mini is een draagbaar en luchtvaartvriendelijk duiksysteem zonder tank, ontworpen voor diepten tot 3 meter met één batterij, of tot 5 meter met een DiveBoost™-set.

- Met de optie Dive Boost Kit kunt u een tweede batterij op het apparaat aansluiten, waardoor uw duiktijd toeneemt. U kunt zelfs een extra DiveBoost Kit kopen en extra batterijen bevestigen voor nog langere duiktijden.

-  Looptijd: 35-40 minuten per batterij (afhankelijk van diepte/ademhaling/etc.)

- Oplaadtijd batterij: 3 uur

- Nomad Mini is uiterst gebruiksvriendelijk en perfect voor booteigenaren die de onderwaterwereld willen verkennen zonder het gedoe van traditionele duikuitrusting. Het systeem drijft op het oppervlak als een boei en levert samengeperste lucht door een slang terwijl je onder water ademt.

- Nomad Mini is vliegtuigvriendelijk en licht van gewicht, waardoor het de perfecte oplossing is voor booteigenaren en duikers onderweg. Laat uitrusting u niet tegenhouden van uw volgende avontuur. Inbegrepen bij uw aankoop is de BLU3-rugzak, waardoor opslag en transport een fluitje van een cent wordt.

- Nomad Mini is een compact en gebruiksvriendelijk duiksysteem, ontworpen en geassembleerd in Florida, USA!

 

SPECIFICATIES

Merk BLU3
Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account