ClickCease

BLU3 NEMO

BLU3 NEMO

BLUE3: in het Engels uitgesproken als "blauw", de kleur van de oceaan.

BLUE3 is een innovatief bedrijf dat zich voortdurend bezighoudt met de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke duiksystemen. Deze tankloze duiksystemen zorgen voor een revolutionaire onderwaterervaring dankzij de Smart Reg ™ technologie. Het doel van BLUE3 is om zoveel mogelijk mensen op een enthousiaste en milieubewuste manier kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Door langdurige onderzoek en optimalisatie is het BLUE3 gelukt om 's werelds kleinste duiksysteem te ontwikkelen: Nemo.

Nemo duiksysteem
Nemo is een tankloos duiksysteem, wat perfect ingezet kan worden tijdens het duiken in ondiep water. Het beschikt over een oplaadbaar lithium-ion batterij waarmee een duiker 60 tot 90 minuten tot 3 meter diepte kan duiken. Of je nou op jacht bent naar schatten, een recreatieve duiker bent of gewoon op zoek bent naar een avontuurlijk duikmaatje - Nemo is een uitstekende keuze!

Nemo is ultra-draagbaar, waardoor het eenvoudig overal mee naar toe te nemen is. Het weegt zelfs minder dan 10 kilo en past, dankzij het formaat van nog geen 30 centimeter, overal gemakkelijk in. Dankzij de Smart Reg ™ technologie haal je het meest uit elke duik. Doordat de technologie je ademhaling monitort, zorgt het voor een verlenging van de levensduur van je batterijen! 

Met JOU in gedachten
Tijd is kostbaar. Nemo is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Besteed nu meer tijd onder water en minder tijd aan het vullen van tanks. Laad simpelweg je batterij op en begin met duiken!

Met het GEBRUIK in gedachten
Duurzaamheid is essentieel. De gepatenteerde luchtpomp van Nemo houdt het binnendringen van zout water tegen. Alle onderdelen van Nemo zijn corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden.

Met VEILIGHEID in gedachten
Veiligheid boven alles. De Nemo Online Duiktraining bereidt je voor op de onderwateravonturen met de Nemo, ongeacht of dit nu je eerste of duizendste duik is.

Met KWALITEIT in gedachten
Wij kopen geen goedkope rotzooi. Jij natuurlijk ook niet! De kwaliteit van Nemo wordt tijdens de ontwikkeling in Pompano Beach, Florida erg serieus genomen. 

Kenmerken
Oplaadbare batterij, welke eenvoudig verwisseld kan worden
Compact en licht
Gebruiksvriendelijk
Comfortabel
Toegestaan als luchtvaartbagage

Inclusief
Nemo
Nemo Backpack
Smart Reg ™
Duik harnas
Batterijen
Twee soorten duikvlaggen
Nemo Online Duiktraining 

Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
 1. BLU3 Nemo
  Rating:
  0%
  € 1.139,00
 2. Slanghoes t.b.v. BLU3 Nemo
  Rating:
  0%
  € 35,00
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina