Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor de volgende merken: Deteknix, Garrett, Makro, Nokta en Teknetics

Deteknix: 
Van het merk Deteknix hebben we een prachtig assortiment pinpointers en draadloze hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. 
De pinpointers zijn scherp geprijsd, de gevoeligheid is prima en sommige modellen zijn oplaadbaar en waterdicht!

De draadloze hoofdtelefoons zijn compact en licht van gewicht en zijn voorzien van een accu, zowel in de hoofdtelefoon als in de zender. 
Er zijn op dit moment drie verschillende uitvoeringen, de WA, W3 en W6. De WA is geschikt voor de Garrett AT PRO, AT GOLD, CSI PRO en ATX, de W3 heeft een 3,5mm jack en is dus ideaal te gebruiken in combinatie met de XP DĒUS, de W6 heeft een 6,3mm jack en is dan ook geschikt voor de meeste detectors. 
Tot slot, maar absoluut niet onbelangrijk; de hoofdtelefoons hebben geen last van vertraging. 

 
Garrett:
Het volledige assortiment van Garrett is nu ook bij ons verkrijgbaar, denkend aan de Garrett ACE serie, AT PRO, AT GOLD, etc. 
De nieuwe Garrett ACE 200i, 300i en 400i zijn net als de AT PRO en AT GOLD steeds uit voorraad leverbaar. 

Makro en Nokta:
Makro en Nokta zijn redelijk nieuwe merken, beide bieden ze een mooi assortiment metaaldetectors aan, zoals de Makro Racer en Makro Racer 2, de Makro Gold Racer.
Voor de Makro Racers is sinds kort een draadloze hoofdtelefoon beschikbaar van het merk Philips, zeker een aanrader! De Racer 2 doet het overigens ook nog eens perfect op het zoute strand!
Nokta is vooral bekend door de Nokta Fors Core, Nokta Velox, Nokta Fors Gold en Nokta Golden Sense. 


Teknetics:
Teknetics staat bekend om de Teknetics T2, maar ook de Eurotek (Pro) zal u bekend in de oren klinken. 
We hebben diverse metaaldetectors van Teknetics uit voorraad leverbaar, dit assortiment zal langzaam maar zeker groeien.