ClickCease

Metaaldetectortas

Om uw kostbare detector veilig te vervoeren, raden we u aan om er een goede passende metaaldetectortas of koffer bij aan te schaffen. Bij Detectiespecialist D.J. Laan in Hippolytushoef of in Alphen aan den Rijn vindt u van praktisch ieder merk metaaldetector een specifieke metaaldetectortas in ons assortiment. Het is belangrijk om al uw vondsten mee naar huis te nemen en ze daar goed te bekijken. Voor u het weet, gooit u een ogenschijnlijk niets beduidend object weg. Een goede vondstentas is daarom belangrijk. We hebben ze in alle soorten en maten. Kijk en vergelijk voor een goede aankoop.

sort-descending
Anderson vondstentas waterzoekers
€ 42,50
Bounty Hunter detectortas
Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 20,00
C.Scope detectortas
Speciale prijs € 39,00 Normale prijs € 45,00
Crossbody tactical vondstentas olijfgroen
€ 29,95
Crossbody tactical vondstentas zwart
€ 29,95
Detectortas ZH middel
€ 17,50
Garrett vondstentas camo
€ 15,95
Minelab detectortas t.b.v. GO-FIND
€ 27,50
Minelab detectortas zwart
€ 65,00
Minelab SDC 2300 detectortas
€ 52,50
Minelab VANQUISH detectortas
€ 34,95
Minelab vondstentas Drymate
€ 14,95
Minelab vondstentas luxe
€ 29,50
Minelab vondstentas standaard
€ 5,00
Searcher scheppen tas
€ 33,95
Searcher Ultimate PRO detector draag/rugtas
€ 95,00
Searcher vondstentas PRO camo
€ 43,95
Searcher vondstentas voor land en water
€ 32,95
White's detectortas
Speciale prijs € 39,00 Normale prijs € 49,00
XP detectortas
€ 39,95
XP expeditie koffer Peli
€ 432,00
XP koffer
€ 85,00
XP rugtas / backpack 240
€ 59,95
XP rugtas / backpack 280 professional
€ 159,00
XP vondstentas
€ 24,95

25 Items

Een goede metaaldetectortas vindt u in ons ruime aanbod

Om uw metaaldetector optimaal te kunnen beschermen en goed te kunnen vervoeren biedt onze universele metaaldetectortas een stevige bescherming. Met het draagbare handvat en een extra lange schouderriem kunt u de metaaldetector eenvoudig vervoeren. Daarnaast kunt u gemakkelijk alle accessoires van uw metaaldetector op één plek bij de hand houden. De tas is gemaakt van uitstekende kwaliteit canvas voor de beste bescherming. De ontworpen ritsen en vakken bieden u het gemak om al uw accessoires bij elkaar te houden.

Een metaaldetectorrugzak is ook een optie

De metaaldetectorrugzak is ontworpen voor de serieuze zoekers die de metaaldetector en bijpassende accessoires gemakkelijk op willen bergen en compact willen vervoeren. Door de speciaal ontworpen ritsen en zakken kan de echte zoeker alle benodigdheden georganiseerd meenemen. Het comfort van de verstelbare banden zorgt daarnaast ook voor ontlasting van de schouders. Uiteindelijk draait het om de vondst, een goede vondstentas is daarom van groot belang. Onze vondstentassen zijn speciaal ontwikkelt met verschillende ritsen en andere opbergvakken om al uw gevonden parels veilig op te bergen. De tassen in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor zowel water- als landzoekers en zijn er in verschillende soorten, maten en materialen.

Wij staan voor u klaar!

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over een specifiek model metaaldetectortas. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 227-593286 of een e-mail te sturen naar info@djlaan.nl. Uiteraard bent u ook welkom in onze fysieke winkel in Hippolytushoef. Weet u al welke tas u nodig heeft? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop en profiteer van onze 24 uurslevering

Ook interessant:

Beste metaaldetector voor goud | Metaaldetectorschep | Goudpannen te koop