ClickCease

Scheppen & tools

Metaaldetectorschep

Wanneer u op pad gaat met u metaaldetector is het belangrijk dat u bent voorzien van alle accessoires en benodigdheden om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken. Op het moment dat uw metaaldetector aanslaat is het natuurlijk van belang dat u uw vondst gaat opgraven. Hierbij is een goede metaaldetectorschep onmisbaar. Wij hebben een assortiment aan allerlei verschillende soorten metaaldetectorscheppen. Aangezien niet iedereen prettig werkt met dezelfde schep, verkopen we korte, lange, aluminium en rvs-scheppen. Zogenaamde grasmessen/tools vindt u allemaal in onze webshop.

Aflopend sorteren

Items 1-20 van 47

Pagina
per pagina
 1. Black Ada BigFoot
  Rating:
  0%
  € 35,00
 2. Black Ada Dagger
  Rating:
  0%
  € 19,50
 3. Black Ada Extended Bigfoot
  Rating:
  0%
  € 41,95
 4. Black Ada Extended Invader
  Rating:
  0%
  € 39,00
 5. Black Ada Extended Maximus
  Rating:
  100%
  € 39,50
 6. Black Ada Extended Maximus RVS
  Rating:
  0%
  € 85,00
 7. Black Ada Gladius
  Rating:
  0%
  € 39,50
 8. Black Ada Gladius RVS
  Rating:
  0%
  € 89,50
 9. Black Ada hand zeefschep
  Rating:
  0%
  € 35,00
 10. Black Ada hand zeefschep RVS
  Rating:
  0%
  € 52,50
 11. Black Ada Invader
  Rating:
  0%
  € 29,50
 12. Black Ada Maximus
  Rating:
  0%
  € 37,50
 13. Black Ada Maximus RVS
  Rating:
  0%
  € 75,00
 14. Black Ada Ripper
  Rating:
  0%
  € 21,75
 15. Black Ada Ripper RVS
  Rating:
  0%
  € 37,50
 16. Black Ada Sodbuster
  Rating:
  0%
  € 36,75
 17. Black Ada Sodbuster RVS
  Rating:
  0%
  € 79,50
 18. Black Ada Spartan Red
  Rating:
  0%
  € 49,50
 19. Black Ada Spartan RVS
  Rating:
  0%
  € 95,00
 20. Black Ada Spartan tool / grasmes Red
  Rating:
  0%
  € 49,00
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 47

Pagina
per pagina

Een metaaldetectorstrandschep

Uiteindelijk komt het erop neer wat u wensen zijn omtrent accessoires. Zoals vermeld hebben wij namelijk een aanbod aan mogelijkheden. Denk hierbij aan scheppen voor verschillende doeleinden en in verschillende lengtes en bladformaten. Daarnaast hebben wij ook specifieke scheppen voor het strand. Het strand is namelijk een populaire plek om als metaaldetectorist aan de slag te gaan. Een goede metaaldetectorstrandschep of zeefschep kan hierbij niet ontbreken. Zowel onze zeefschep als één van de andere handschepjes zijn goede toevoegingen op uw metaaldetectorstrandschep. Zo is een zeefschep een handig en gebruiksvriendelijk schepje om het fijnere zand te zeven. Maar ook handschepjes zijn handige accessoires voor als uw vondsten zich niet zo diep in het zand bevinden. Een klein handschepje is in dat geval een handige toevoeging.

Een rvs-schep voor uw metaaldetector

Ins ons aanbod scheppen, hebben wij ook enkele rvs-scheppen voor metaaldetectors. Deze roestvrijstalen scheppen zijn qua aanschaf iets prijziger, maar wel duurzamer. Doordat de scheppen beter bestand zijn tegen vocht en verschillende weersinvloeden gaan zij langer mee. Mits uw budget het toelaat is een rvs-schep voor uw metaaldetector een goede investering. Daarnaast hebben wij ook nog scheppen die inklapbaar zijn. Het voordeel hiervan is dat deze erg compact en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Onze inklapbare schep van het merk Fiskar is gemaakt van carbon staal, wat ervoor zorgt dat deze metaaldetectorschep enorm sterk is.

Laat u door ons adviseren bij de aanschaf van uw metaaldetectorschep

Wilt u graag meer informatie over de aanschaf van uw metaaldetectorschep? Wij denken graag met u mee en kunnen u door onze jarenlange ervaring adviseren bij het maken van uw keuze. U kunt bij ons langskomen in de winkel in Hippolytushoef of contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 227-593286 of te e-mailen naar info@djlaan.nl. Wij staan bij Detectiespecialist D.J. Laan altijd u voor u klaar om u te helpen.

Ook interessant:

Metaaldetectortas | Goud zoeken met metaaldetector | Metaaldetectoroccasions